top of page

Om FL Fastighetsservice & Larmteknik AB

FL Fastighetsservice, grundat år 2000 av Fredrik Lindgren, är idag ett modernt familjeföretag drivet av Fredrik och Lucas Lindgren. Vi specialiserar oss på teknisk förvaltning och fastighetsskötsel, samarbetande med stora fastighetsbolag som Wallfast AB, Einar Mattsson Byggnads AB och Fastighetsägarna Service, samt privata bostadsrättsföreningar och privatkunder.

 

Våra tjänster sträcker sig från småreparationer och snickeriarbeten till avancerade uppdrag som drift och funktionsarbeten på ventilationssystem och undercentraler. Vi stödjer även styrelser med förvaltningsfrågor som fastighetsägaransvar, entreprenader, vattenhantering och boendefrågor.

 

Utöver detta hanterar vi markskötsel, snöröjning och mindre anläggningsarbeten. Genom nära samarbeten med specialiserade partners inom områden som avloppsrensning, elektriker, VVS-tekniker, låssmeder, takföretag och klottersanering, säkerställer vi högkvalitativa lösningar.

 

Erbjudande om fastighetsjour, både internt och genom vår samarbetspartners,  kompletterar vår breda serviceportfölj för att möta era behov dygnet runt.

fa_logo_rgb_pos_90x30.png
LOGGA_WallFast_PMS_180215_TMG_RGB_trans.png
logo-vertical.png
givingpeople_logo.png
UNICEF_logo_2001.png
ico_sakra-varje-unge_720x250.png
bottom of page